2012-12-24 07:07:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Feledje a rosszat!

Napi horoszkóp december 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hálát adhat a sorsának: meleg otthon, szerető család várja. Ha mégis egyedül érezné magát, akkor csak magát okolhatja. Mert volna, aki várná. Talán még nem késő megbeszélnie vele, hogy kinél is karácsonyozzanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valami apróság miatt veszhet össze az élete párjával épp a legszentebb ünnepen. A mélyben sokkal nagyobb ellentétek feszülnek, mint amin igazából összekaptak. Odáig lemenni ma túl fájó lenne. De már nem soká halogathatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ünnepekkel kapcsolatos teendők jó részét szerencsésen átvállalta öntől a kedvese. Azért még önnek is van mit tennie. Épp az maradt önre, amit a legjobban szeret: a gyerekeket moziba vinni. A mese az ön lelkét is átalakítja.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kedvese talán hűtlen önhöz, vagy épp hűséges, de máshoz. Ha belegondol, e kellemetlen helyzet kialakulásához ön is jócskán hozzájárult. Talán félt eddig a valódi elköteleződéstől. Most itt az idő, hogy változtasson ezen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem ma kellene kimondania azt, ami olyan régóta nyomja a szívét. Különösen akkor, ha ez valamiféle vád, vagy szemrehányás formáját öltené. Ma a szeretet és a béke ünnepe van: örüljön annak, ami jó, feledje a rosszat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma meggyűlhet a baja a gyermekeivel. Főleg, ha még kicsik, azt sem tudja, hogyan tegye el őket az útból, mígnem jön az este. A felesleges idegeskedés elkerülésére, legjobb, ha segítséget kér. Egy idős szomszéd néni boldog, ha segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre nekiállhat az otthoni dolgaival is foglalkozni egy kicsit. Vagy inkább nagyot. Annyi mindent elhanyagolt az utóbbi időben, hogy most azt sem tudja, hol kezdje. De estére mégis minden tökéletes lesz! Vagy majdnem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma már akkor se foglalkozzon munkával, ha úgy érzi, különben a fejére szakad az ég. Ez egyrészt nincs így, másrészt ma inkább az otthonában fenyegetné égzengés. A társának már múlhatatlanul szüksége van önre. Vegye észre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre addig alszik, ameddig csak a kedve tartja, és ebben még a gyerekei sem fogják megakadályozni. Ami az ünnepi készülődést illeti, abból ma sokat vállalt magára a kedvese. Sőt még valamilyen extra meglepetésre is számíthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon kedvező az időjárás ahhoz, hogy ne az otthonában töltse a napot. Lehet, hogy épp a szenteste napján kell utaznia. Ez jó alkalom arra, hogy valamilyen új ismeretséget kössön. Lehet, hogy ez a mai nap legjobb ajándéka.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valakinek ígéretet tett arra, hogy a segítségére lesz, ha baj van. Pechjére lehet, hogy ez éppen a mai napon következik el. Az ígéret szép szó, hiába, hogy már a családjának is elígérkezett. Valahogy mégis meg tud felelni mindenkinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lázasan készül az estére: egész nap süt-főz, takarít, díszít. Egy váratlan baleset, kisebb malőr ugyan előfordulhat, de ne aggódjon, estére mégis sikerül mindent a leghőbb vágya szerint összehoznia. A kedvese szemében lesz a köszönet.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: